SURFPLANKREPARATIE DOOR TJITSE SPITSE NEEM CONTACT OP ZEIL BOARD VIN SURFPLANKREPARATIE DOOR TJITSE SPITSE NEEM CONTACT OP AANPASSINGEN NETTE AFWERKING 30 JAAR ERVARING SURFPLANKREPARATIE DOOR TJITSE SPITSE NEEM CONTACT OP AANPASSINGEN NETTE AFWERKING 30 JAAR ERVARING

Meer dan 30 jaar ervaring in professionele surf, surfplank of surfboard reparaties en aanpassingen.


Board

Zeil

Vin


Surfplankreparatie

Wij zorgen voor een sterke oplossing door de goede kennis van de constructies en shapes. Heeft je plank een deuk, scheur, gebroken neus, kapotte vinbox of delaminatie? Geen probleem, wij zorgen voor het juiste advies en de juiste reparatie. Wij zorgen voor een nette afwerking in aansluitende kleuren op het board.

Kennis van constructies en shapes is belangrijk bij het bepalen van de reparatie. Leg je probleem voor en wij zorgen dat het probleem verholpen wordt. Wij werken ook extra snel om je zo snel mogelijk weer op het water te zien!

Aanpassingen

Door de jarenlange ervaring in reparaties en shapes kunnen wij iedere gewenste vaareigenschap van je board aanpassen/verbeteren. Ook hier geven wij advies en is alles bespreekbaar.

Surfplankreparatie Tjitse Spitse


Surfplankreparatie Tjitse Spitse. Wij zorgen voor een sterke oplossing door de goede kennis van de constructies en shapes. Heeft je plank een deuk, scheur, gebroken neus, kapotte vinbox of delaminatie? Geen probleem, wij zorgen voor het juiste advies en de juiste reparatie. Wij zorgen voor een nette afwerking in aansluitende kleuren op het board.